Arkiv

Fant 76 artikler med artikkeltype Artikkel [fjern]

Tittel Dato

Dag Falk-Petersen går av med pensjon, nå søker Avinor etter ny toppsjef ekstra

Styret ser etter en konsernsjef som er trygg i lederrollen.

Fire steg for å kjøpe egen bedrift: Safetec tapte millioner. Så kjøpte de ansatte selskapet og snudde til overskudd ekstra

Ansatteide bedrifter gir høyere motivasjon og produktivitet, ifølge økonomiprofessor.

Salget står stille: Ingeniørtunge MAN kutter nesten 4000 jobber

Oppsigelser hos den ledende produsenten av dieselmotorer for frakteskip vil påvirke avdelingene i både Frederikshavn, Holeby og København.

Sånn blir du god til å være uenig

Kvier du deg for å si fra når du er uenig med resten av gruppa? Sier ikke andre noe heller? Da virker dere neppe maksimalt sammen. Men dere kan øve på være uenige.

Hun ble konsernsjef for IT-kjempen med 11.000 ansatte midt i pandemien ekstra

– Veldig spesielt, sier Merete Hverven som nå leder et av Norges største IT-selskaper fra hjemmekontor.

Lærte programmering med Youtube – nå jobber han i Google ekstra

Daniel Aasen Andersen studerte markedsføring på BI da han fikk interesse for IT. Han ville ikke starte på nytt med IT-studier, og lærte det han trengte på egen hånd.

Få ferdighetene «alle» arbeidsgivere vil ha: Her er den komplette guiden til IT-kompetanse ekstra

Kompetanseguiden er et omfattende verktøy for alle som ønsker å få kompetanse innen IT, og for IT-ansatte som vil øke kompetansen de allerede har.

Hva er Vue? ekstra

Hva er Vue – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva Vue er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er .Net? ekstra

Hva er .Net – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva .Net er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er Javascript? ekstra

Hva er Javascript – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva Javascript er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er C#? ekstra

Hva er C# – og hvor kan du lære det? I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva C# er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er HTML? ekstra

Hva er HTML – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva HTML er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er React? ekstra

Hva er React – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva React er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er C++? ekstra

Hva er C++ – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva C++ er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er R? ekstra

Hva er R – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva R er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er PHP? ekstra

Hva er PHP – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva PHP er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er frontend-utvikling? ekstra

Hva er frontend-utvikling – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva frontend-utvikling går ut på, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er backend-utvikling? ekstra

Hva er backend-utvikling – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva backend-utvikling går ut på, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er UI, UX og IXD? ekstra

Hva er UI, UX og IXD – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva UI, UX og IXD går ut på, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er cybersikkerhet? ekstra

Hva er cybersikkerhet – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva cybersikkerhet går ut på, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er skytjenester? ekstra

Hva er skytjenester – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva skytjenester går ut på, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er feilsøking? ekstra

Hva er feilsøking – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva feilsøking går ut på, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er SQL? ekstra

Hva er SQL – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva SQL er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut av hvor og hvordan du kan lære det, basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er Java? ekstra

Hva er Java – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva Java er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er Python? ekstra

Hva er Python – og hvor kan du lære det? I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva Python er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er CSS? ekstra

Hva er CSS – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva CSS er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er databaser? ekstra

Hva er databaser – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva databaser går ut på, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er Linux? ekstra

Hva er Linux – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva Linux er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er kunstig intelligens? ekstra

Hva er kunstig intelligens – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva kunstig intelligens går ut på, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er maskinlæring? ekstra

Hva er maskinlæring – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva maskinlæring går ut på, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Hva er Angular? ekstra

Hva er Angular – og hvor kan du lære det?
I denne artikkelen får du en rask introduksjon til hva Angular er og hvordan det brukes, mens du i verktøyet øverst kan finne ut hvor og hvordan du kan lære det – basert på dine egne kriterier for læringen.

Web tutorials – lær i ditt eget tempo ekstra

Lurer du på hva som er den beste metoden for å få kompetanse innenfor IT? Her er hva web tutorials har å tilby.

Bootcamps – rask og effektiv læring ekstra

Lurer du på hva som er den beste metoden for å få kompetanse innenfor IT? Her er hva bootcamps har å tilby.

Fagskole – praktisk utdanning ekstra

Lurer du på hva som er den beste metoden for å få kompetanse innenfor IT? Her er hva fagskolene har å tilby.

Universitet og høyskole – mange muligheter ekstra

Lurer du på hva som er den beste metoden for å få kompetanse innenfor IT? Her er hva universitetene og høyskolene har å tilby.

Hvilken læringsmetode bør du velge? ekstra

Vurderer du en IT-utdanning? Eller ønsker du å bytte karriere? Kanskje du bare vil ha litt kompetansepåfyll? Hvilken metode du bør velge kommer helt an på dine mål og muligheter.

Mange jobber blir aldri lyst ut. Slik finner du jobb gjennom nettverk ekstra

Det viktigste er å endre holdningen til hva et nettverk er, mener topprekrutterer. 5 grep ruster deg til nettverksbygging.

4 forhandlingsteknikker du må kunne før du ber om høyere lønn ekstra

Vil arbeidsgiver bli kvitt deg? Dette må du gjøre ekstra

4 argumenter for at lønna skal opp i jobben du har nå ekstra

Slik forbereder du deg på samtalen med sjefen.

«Godt jobba!» og 4 andre feller ledere for fageksperter ofte går i 

Intensjonen er god, men tilbakemeldingen kan også oppfattes negativt. Folk som kan og vet mer enn deg, hvordan leder du dem?

Linkedin er annerledes enn andre sosiale medier. Slik blir du mer synlig for arbeidsgivere ekstra

Du må tenke annerledes når du poster på Facebook og Linkedin, ellers kan du bli straffet av Linkedins filtreringsprosess.

I 20 år har han jobbet med å omdanne saltvann til ferskvann ved hjelp av bølgekraft. Nå får han hjelp ekstra

Nytt norsk fond hjelper Thomas Berge Johannessen og andre teknologer med sine oppfinner-drømmer.

Det er krevende å lede fageksperter. 5 konkrete råd gir mange ledere aha-opplevelser ekstra

Det første en leder må forstå er hva som driver gode kunnskapsmedarbeidere, sier Teknas ledercoach, Vigdis Austrheim.

Ny jobb? Her er 6 punkter du må sjekke før du skriver under kontrakten

Du som ikke leser arbeidskontrakten din særlig nøye: Folk før deg har fått seg noen overraskelser.

Bedrifter er designet for å undertrykke engasjement, mener professoren. Men mening i jobben kan du skape selv

Dan Cable mener mange har mulighet til å endre innholdet i jobben i løpet av ett år.

Færre kvinner enn menn forhandler om høyere lønn

Ingeniørene i det kvinnedominerte bioingeniøryrket tjener dårligst av alle. Men skyldes det at de er så dårlige til å forhandle?

NTNU-professorens oppskrift: Slik unngår du å bli utbrent ekstra

Professor emeritus Are Holen ved NTNU ser på hverdagen som et regnskap som skal gå opp - hver dag.

Fire egenskaper avgjør når Borregaard jakter på den rette trainee-kandidaten ekstra

Bentes egenskaper sikret henne stillingen foran 100 konkurrenter.

2 av 3 får høyere lønn når de spør. Slik går du fram ekstra

Men bare halvparten av Nito-ingeniørene ber om det.

Fant 76 artikler. Viser 1–50.